Diensten

 Samen op weg naar

een datagedreven

toekomst

Kies je er als ondernemer voor om de stap te zetten naar datagedreven werken, dan kan je rekenen op een mooie toekomst voor jouw onderneming. Als je het goed inricht, dan zal data immers voor jou gaan werken.  Je krijgt realtime inzichten in verschillende activiteiten in jouw onderneming, zoals het voorraadbeheer, marketingactiviteiten en financiële cijfers, maar ook zal je beter beslissingen kunnen gaan nemen op basis van data. De blik op de toekomst wordt daarmee een stuk zekerder. Wij kunnen je helpen bij de weg naar datagedreven werken voor jouw onderneming. 

Onze dienstverlening

Agile datastrategie

In de ogen van Adapt Analytics begint een data strategie klein. Aan de hand van een agile datastrategie wordt het in stappen duidelijk welke kant jouw organisatie op wil, in tegenstelling tot een groot plan dat moeilijk te realiseren is.

Data science en analyse

De meeste bedrijven verzamelen al data. Data  daadwerkelijk inzetten, dat is vaak een ander verhaal. Wij  leren je graag hoe je data kan interpreteren en analyseren.

Datavisualisatie

Data is meer dan alleen cijfertjes. Sterker nog: met alleen cijfers kan je vaak niet zo veel. Met datavisualisatie maak je de verzamelde data visueel, in handige grafieken, tabellen en dashboards. Zo wordt je data stukken eenvoudiger om te begrijpen.

Datagedreven werken

Wanneer je weet hoe je data in je organisatie kan gebruiken, ervaar je een gevoel van overzicht, rust en controle.  Zo kan je bijvoorbeeld voorspellingen doen voor de toekomst op basis van de data.

Detachering

Veel ondernemers willen de stap zetten naar datagedreven werken, maar realiseren zich dat dit nog een hele klus is om goed te implementeren. Detachering kan dan uitkomst bieden.  Onze professionals kunnen daarbij helpen.

De QuickScan

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van datagedreven werken? In onze QuickScan geven we je inzicht en praktische handvatten om mee aan de slag te gaan.

Waar mag je op rekenen?

Advies over datagedreven werken voor jouw organisatie;

Ondersteuning bij het implementeren en koppelen van de diverse datasystemen;  

Hulp bij het opstellen en interpreteren van data en datavisuals;  

Ondersteuning bij de implementatie van datagedreven werken; 

Een vraagbaak waar je al jouw vragen kan stellen. 

Deze klanten gingen je voor

Aan de slag met datagedreven werken?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!

Frans Melenhorst

Managing Director

Ja, vertel mij meer over datagedreven werken

reCAPTCHA is required.