Al onze analytics projecten beginnen met het begrijpen van uw business. Vervolgens ontwikkelen we in partnerschap een pragmatische, schaalbare oplossing. Onze data science experts dagen zichzelf en elkaar iedere dag om te komen tot de minst complexe oplossing. Daar plukt u de vruchten van.

Wij werken bewust alleen in de Azure Cloud. Op die manier staat uw data veilig in uw eigen omgeving en kunt u desgewenst het beheer eenvoudig overnemen. De Azure Cloud maakt data engineering en standaardisering van IT-infrastructuur eenvoudiger dan ooit.

Hierdoor kunnen onze data scientists data-producten opleveren, in plaats van eenmalige analyses. Met dank aan de Cloud groeien deze duurzame oplossingen vervolgens eenvoudig mee met uw organisatie.

Door deze efficiënte aanpak komt goede analytics binnen bereik van een grotere groep bedrijven.

Gerelateerde artikelen

Wat is een Data Engineer en heb ik er één nodig? – Deel 2

Wat is een Data Engineer en heb ik er één nodig? In deel 2 van deze blogserie neem ik je mee naar het werkveld van een Streaming Data Engineer.

lees meer

Wat is een Data Engineer en heb ik er één nodig? – Deel 1

Vandaag de dag speelt de Data Engineer een belangrijke rol. In deel 1 van deze blogserie neemt Thomas je mee naar het werkveld van een Data Engineer.

lees meer

Interview met Tessa de Vor, de nieuwe Managing Director van Adapt Analytics

Per 1 januari is Tessa de Vor gestart als de nieuwe Managing Director van Adapt Analytics. In dit interview leest u haar visie op de toekomst.

lees meer

In 5 klikken je eerste Google Data Studio Dashboard

Google Data Studio is een makkelijke tool om dashboards in te maken. Lees hier hoe je je eerste dashboard maakt in maar 5 klikken.

lees meer

De data achter de kersthit

Sinterklaas is terug naar Spanje dus is het tijd voor de kersthit. Er is veel data te vinden in deze periode. Hier een voorbeeld met de kersthit.

lees meer

Google Data Studio als gratis dashboarding tool

Voor een gratis dashboarding tool heeft Google Data Studio verrassend veel functionaliteit. Lees hier wat je er allemaal mee kunt.

lees meer

Het analyseren van klantgedrag, in Google Analytics

Het analyseren van klantgedrag kan tot nuttige inzichten leiden. Lees hier hoe je daarmee kan beginnen door middel van Google Analytics.

lees meer

Data-gedrevenheid in jouw organisatie

Data is alom beschikbaar in bedrijven. Maar niet altijd wordt daar iets mee gedaan. Lees hier wat je er wél mee kunt.

lees meer

DNA = Big Data

We noemen de studie van genetisch materiaal ‘Life science’, maar het begint verdacht veel op big data analysis te lijken…

lees meer

Een “weerbericht” voor uw personeelssituatie?

Ontwikkelingen in uw personeelsbestand voorspellen net zoals het weer? Met predictive people analytics wordt het mogelijk.

lees meer