Wij geloven in:

Confident

Ondernemerschap

Iedereen beslist mee. En iedereen krijgt aandelen. In onze moderne arbeidsvoorwaarden kunnen professionals hun eigen beloningsstructuur kiezen en deze iedere 6 maanden zelf aanpassen. 

Seeding

Leven lang leren

Iedereen is verplicht tenminste 8 uur per maand aan studie te besteden volgens een concreet kennisplan. Er is ruimte voor individuele kenniswensen. Naast formele opleidingen begeleiden we elkaar met actieve intervisie en coaching onder leiding van managing consultants. 

Team

Toegepaste R&D

Leren is meer dan enkel het vergaren van kennis. Het is juist ook belangrijk om nieuwe kennis op concrete vraagstukken toe te passen. Dit doen wij niet alleen bij klanten maar ook binnenshuis. Door deze investering in kennis en producten hebben we voor steeds meer branches en toepassingen al een oplossing klaarliggen. Of een begin daarvan.

Network-Final

Modern samenwerken

Als iets innovatie in de weg staat, is het wel hiërarchie. Te veel energie gaat verloren door management. Wij stimuleren iedere professional actief met zijn of haar ideeën aan de slag te gaan. Hier is tijd en budget voor.