Fenki Evers - Adapt Analytics

Fenki Evers

Ik heb Sociale Geografie gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Totaal iets anders dus dan het vakgebied waar ik nu in werk. De afgelopen jaren heb ik echter veel trainingen en cursussen gedaan op het gebied van Business Analyse, Procesanalyse en Verandermanagement. Toen heb ik mijn passie voor data ontdekt.

Data kan namelijk zoveel inzicht geven. Door data vast te leggen en te analyseren kun je als bedrijf veel te weten komen over hoe je organisatie het doet. Ik haal vooral energie uit het, met behulp van data, analyseren van bedrijfsprocessen en uit te werken hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden.
Ik wordt er blij van als ik een bedrijf of organisatie verder kan helpen met een optimale bedrijfsvoering, waarbij ik hen kan ondersteunen om meer data driven te gaan werken. Ik kijk eerst naar hun huidige werkprocessen, waarbij in op basis van data analyses, maar ook door te praten met belangrijke stakeholders, achter de bottlenecks in hun processen kan komen.
Wanneer we dan gezamenlijk een goede oplossing kunnen implementeren, haal ik daar veel energie uit.

Ik ben goed in het overzien van complexiteit en dat te simplificeren, hierdoor kan ik goed tot de kern van problemen komen. Ik ben ervan overtuigt dat het beter is om de kern van het probleem aan te pakken, dan om symptomen te bestrijden. Ik luister goed en vraag goed door naar de behoeften van de betrokkenen en formuleer op basis van alle wensen de beste oplossing, waarbij ik gebruik maak van alle data die beschikbaar is en ik de strategie en visie van de organisatie in het oog houd. Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen in een project, met name als een nieuwe tool of een aangepast proces hun werkzaamheden verandert. Mijn ervaring is, dat wanneer mensen vanaf het begin betrokken zijn en zelf mee kunnen denken, zij uiteindelijk makkelijker meegaan in een verandering.

In mijn vrije tijd reis ik graag, of dat nu ver weg is of dicht bij huis. Er zijn overal mooie plekken te vinden! Ik ben dan ook graag buiten aan het wandelen. Ik heb eens een 15 daagse wandeltocht door de bergen van Nepal gemaakt. Daarnaast kook ik graag met en voor vrienden.

Heb je een mooi data project waar ik aan kan beginnen? Kom eens (digitaal) kennismaken! Mail naar fenki@adapt.nl.

FEITJES!

  • Sport: Ik doe moderne dans en af en toe ben ik in de sportschool te vinden.
  • Favoriete nummer: Lastig! Ik luister graag naar Indierock, maar ik vind Reggae, Latin en Funk invloeden ook vaak leuk. Mooiste nummer is denk ik Sorry van Kyteman, weer totaal iets anders
  • Mooiste land: India. Je hebt daar zoveel verschillende landschappen, van bergen met sneeuw, tot jungles en woestijnen. Daarnaast heeft het land een geweldige cultuur en is het eten fantastisch.
  • Sterrenbeeld: Kreeft
  • Eerste auto: Ik heb nog nooit een eigen auto gehad!
  • Nummer 1 op bucketlist: Ook al zo lastig, maar dan kom ik toch weer bij het reizen uit. Ik zou graag een keer een reis door China willen maken, of door Tanzania, of door PatagoniĆ«. Maar er komen altijd meer nieuwe dingen bij op de bucketlist dan dat er af gaan.

Artikelen van Fenki Evers