20190215 wouter tekening web small

Wouter de Wit

Sinds 1 oktober 2018 in dienst van Adapt, maar al sinds 1995 bezig met data analyse…In 1995 ben ik gestart met de studie sociologie aan de (toen nog) Katholieke Universiteit Nijmegen. Het praktisch werken met de data bleek vele malen leuker dan de wetenschappelijke theorievorming. Hierdoor is mijn carrière vooral gericht op de technische en uitvoerende kant van de dataverwerking, analyse en rapportage.

Mijn hands on codeer ervaring ligt (nu nog) met name op het terrein van SPSS (syntax en python scripting), daarnaast beschik ik over kennis van het ontwerpen en bevragen van relationele databases. Ik werk graag aan totaaloplossingen in samenwerking met (andere) deelspecialisten. Op mijn linkedinpagina kan je een aantal publicaties en projecten vinden waaraan ik heb meegewerkt.

Ik houd me graag bezig met het slim inzetten van ICT bij het inrichten van het dataproces, van verzamelen tot opslag en rapportage. Momenteel heb ik bij adapt de uitdaging opgepakt om, samen met mijn collega’s, data-oplossingen te ontwikkelen op het Azure platvorm. Vooralsnog met MS SQL-server en het python Django webframework, maar ik ben al veel interessante andere, nog te ontdekken tech tegengekomen. Naast het ontwikkelen van oplossingen binnen Azure ben ik ook bezig met Power Bi en DAX. Ik werk graag in teamverband, ben leergierig en vooral een doener.

Ik ben me zeer bewust van de mogelijkheden van ICT en de implicaties op privacy. Ik vind het dan ook niet nodig om mijn foto op het internet zoekbaar te hebben. Ik weet dit tot nu toe goed vol te houden en daarom staat er ook op de website van Adapt geen foto van mij, maar wel een tekening. Ik daag je uit om mijn foto te vinden via google!

Wil je weten hoe ik eruit zie of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Kom maar eens op de koffie!

FEITJES!

  • Sport: Headbangen
  • Favoriete nummer: The Trooper – Iron Maiden
  • Mooiste land: Dromenland
  • Sterrenbeeld: Leeuw
  • Eerste auto: Volkswagen Jetta Type 1
  • Nummer 1 op bucketlist: Huis opknappen