Adapt Analytics & Intraworks organiseren een Webinar:

Adapt Analytics en Intraworks bundelen in dit webinar hun jaren lange ervaring in de wereld van Business Intelligence oplossingen. Samen laten we zien hoe je met TimeXtender snel en eenvoudig grip krijgt op data. Organisaties verzamelen namelijk steeds meer data. Maar menigeen worstelt met de vraag: hoe zet ik deze data om in direct toepasbare stuurinformatie?

Schrijf me in

Grip op data met TimeXtender

Wanneer?

19.05.2021

Tijdstip

09:30-11:00

Presentators

Neil FitzPatrick

&

Alex van Wijnen

Tijdens het webinar leer je:

19.05.2021

• De basisbegrippen van TimeXtender: de Modern Data Estate


• Hoe je met TimeXtender jouw huidige legacy dataplatform naar de cloud brengt, en daarmee ‘future proof’ maakt, zónder rework


• Hoe je met TimeXtender de ‘time to insight’ van data, én daarmee de datagedrevenheid van jouw organisatie, enorm kunt versnellen


• Waarom TimeXtender helpt bij het verbeteren van jouw datakwaliteit

Over de sprekers

Neil FitzPatrick

Neil is een allround Senior Business Intelligence consultant bij Adapt Analytics met ervaring in verscheidene BI-projecten waarbij hij verantwoordelijk was voor zowel back end als front end.

  • Neil heeft diverse data warehouses ontworpen en geïmplementeerd en zorgt dan ook altijd voor een goede dashboarding.
  • Neil is op zijn best wanneer hij zorg kan dragen voor het complete BI traject; ophalen, organiseren, en modelleren van data en het vervolgens visualiseren.

Alex van Wijnen

Alex is solution specialist bij TimeXtender. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in Business Intelligence, online & offline retail, B2B, marketing and e-commerce.

  • Alex heeft een sterke drive voor data technologie en combineert dat met een passie voor de mens-kant van implementaties.

Schrijf je in

Samen laten we zien hoe je met TimeXtender snel en eenvoudig grip krijgt op data.

19.05.2021