Hoe positioneer ik mijn BI Competence Center?

Er bestaat geen one-size-fits-all oplossing. Een goede afweging, passend bij de organisatie, is essentieel. Tessa de Vor heeft de juiste positionering van de BI afdeling voor een organisatie in kaart gebracht.

Vul het formulier in en download de whitepaper.

Een juiste positionering van de BI afdeling binnen jouw organisatie is essentieel om zo veel mogelijk waarde uit de afdeling te halen.

"

"

- Tessa de Vor, Senior Business Analist

De BI afdeling

Een Business Intelligence afdeling vind je in vele vormen en maten. Sommige bedrijven hebben een afdeling van 1 of 2 personen. De positionering hiervan is eenvoudig. Maar wanneer we het hebben over een state-of-the-art BI team, wordt dit lastiger. Dit type BI afdeling, met vele rollen en competenties, is niet gemakkelijk te positioneren. In deze whitepaper legt Tessa de focus op hoe je daar als organisatie het beste uit kunt komen.

Inhoud van de

In de whitepaper behandelt Tessa verschillende mogelijkheden voor het positioneren van de BI afdeling. Ze geeft richting bij het maken van een keuze voor de positionering van de BI afdeling als onderdeel van ICT, de business of als zelfstandige afdeling.

"Een goede samenwerking tussen BI en de ICT servicedesk zorgt ervoor dat de ‘dure’ BI ontwikkelaar zijn tijd niet hoeft te verdoen aan simpele supporttaken.”

whitepaper

De whitepaper helpt bij de moeilijke keuze waar je als organisatie tegenaan loopt

"Elke organisatie heeft andere behoeften, een andere cultuur, andere datavolwassenheid en andere inrichtingsprincipes. Een juiste positionering van de BI afdeling binnen jouw organisatie is essentieel om zoveel mogelijk waarde uit de afdeling te halen."


Ja, ik wil de whitepaper

DOWNLOAD NU

tessa@adapt.nl

06-21 22 74 52

Zit je na het lezen van de whitepaper nog met vragen? Je kunt Tessa de Vor bereiken via e-mail of telefoon. Of bezoek onze website voor meer informatie omtrent business intelligence en data science.