Jouw software

gekoppeld aan Power BI

Data kan veel zeggen over de koers die je met je onderneming vaart. Wanneer je beslissingen wil nemen op basis van deze data en betere toekomstvoorspellingen wil doen, dan moet je wel inzicht hebben in deze data. Met slimme BI oplossingen maak je deze data inzichtelijk. Zo kan je op ieder moment van de dag de meest actuele data van jouw organisatie bekijken. Wij kunnen Power BI in jouw organisatie inrichten, zodat je altijd inzicht hebt in de belangrijkste cijfers.  

Whitepaper Power BI

Adapt Analytics helpt met het bepalen van welke data belangrijk is voor jouw organisatie en hoe je deze het beste inzichtelijk kunt maken. Zelf aan de slag met Power BI? Download hier dan de whitepaper.

Over Power BI

Wat is Power BI?

Power BI is een datamanagementtool, ontwikkeld door Microsoft. Power BI maakt het mogelijk om data interactief te maken. In plaats van ruwe data, maak je je data inzichtelijk in een visueel dashboard managementboard. 

Waarom Power BI?

Power BI laat je data leven! Met verschillende koppelingen van jouw systemen heb je altijd inzicht in actuele data. Denk aan financiële cijfers, marketingstatistieken of de urenadministratie. Dit geeft je meer inzicht in hoe de organisatie en projecten er daadwerkelijk voorstaan. Het helpt je om sneller beslissingen te nemen en cijfers makkelijker te rapporteren.  

De voordelen van Power BI 

Altijd actuele data bij de hand, op zowel mobiel als op desktop 

Gemakkelijk data tot leven brengen in overzichtelijke visualisaties 

Makkelijk in gebruik 

Koppeling mogelijk met diverse systemen 

Ingericht om samen op te werken 

Voordelige investering 

Zó kunnen wij je helpen 

Power BI biedt veel mooie mogelijkheden voor jouw onderneming. Wij kunnen je helpen met de implementatie en inrichting van de Microsoft-tool. Ook kunnen wij je wegwijs maken voor een vliegende start.  

Meld je aan voor een workshop 

Neem contact met ons op

Heb je meerdere databronnen die je in jouw dashboards wilt verwerken? Dan is TimeXtender de beste volgende stap. Dit datamanagementplatform is low-code dus makkelijk te gebruiken en erg betaalbaar. Dit geeft je Power BI dashboard nóg meer stuurinformatie.  

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen op het gebied van Power BI

Onze klanten

Aan de slag met Power BI?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!

Frans Melenhorst

Managing Director

reCAPTCHA is required.