Laat ons voor

je werken

Project team as a service

Een van de expertises van Adapt Analytics is het projectteam. Dit projectteam is ontstaan vanuit een behoefte in de markt. Adapt Analytics merkte dat er bij sommige organisaties datavraagstukken lagen die niet door een specifiek persoon konden worden opgelost.

Project team

Een voorbeeldcase: In de bouwsector moet halfjaarlijks een CO2-rapportage worden opgeleverd. Dit vereist veel handmatig werk. Er moeten exports worden gemaakt uit het administratiepakket, en vervolgens moet de rapportage in Excel worden opgesteld. Adapt heeft dit voor diverse klanten in de bouw geautomatiseerd door een modern dataplatform met daaraan gekoppeld custom dashboarding. Dit scheelt veel tijd, en dus geld! 

Als organisatie heb jij de mogelijkheid om binnen elk budget en projectgrootte het volledige projectteam in te huren. Dit klinkt als een enorme investering, maar dat is het niet. In tegenstelling tot een de langdurige detachering van een specialist heeft het projectteam brede expertise. Wij beschikken binnen dit team over diverse BI Consultants, Data Scientists en Data Engineers. 

Project team

Koen van Wielink

Koen van Wielink

Data architect

Neil FitzPatrick

Neil FitzPatrick

BI Consultant

Danique Meeuwsen

Danique Meeuwsen

Front end developer

Jay Schipper

Jay Schipper

Accountmanager

Luit Wit

Luit Wit

Senior BI Consultant

Ons projectteam kenmerkt zich door een drietal kernwaardes:

Flexibel

Het projectteam zal altijd voor je klaarstaan. Heb je op korte termijn een oplossing nodig? Of heb je even tijd nodig om aan jouw dataoplossingen te wennen? Geen probleem! Het projectteam is eenvoudig ‘aan’ en ‘uit’ te zetten, zodat jij je kan focussen op je kerntaken.  

Meedenken

Meedenken is een van de belangrijkste kernwaardes van het projectteam. Voordat we iets uitvoeren, zullen we altijd aan de volgende stap denken. Zo zorgen we ervoor dat jouw dataoplossing schaalbaar en klaar voor de toekomst is. Daarnaast zal het projectteam altijd klaar staan om jou een advies te geven om nog meer uit data te halen.

Innovatie

De laatste kernwaarde van het projectteam is innovatie. Ons team is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de datawereld. Wil je graag een dashboard waar Power Apps geïntegreerd in zit? Hier krijgen wij energie van!

Voordelen projectenteam

Het projectteam werkt kostenefficiënt

Het projectteam bestaat uit experts op elk datagebied

Je ziet niet vast aan langdurige detacheringscontracten
Het projectteam denkt met jou mee
Schaalbaar naar wens de van een organisatie

Meer informatie?

Neem contact op met Jay (Accountmanager)
via
jay@adapt.nl of +31 6 51 86 40 57. 

Onze klanten

Aan de slag met datagedreven werken?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!

thumbnail_image004

Clemens Huis in ’t Veld

Directeur van
Adapt Analytics

reCAPTCHA is required.