BI-Tools

Handige BI -tools

om verder te groeien met

jouw onderneming

De stap naar datagedreven werken lijkt ingewikkeld, maar gelukkig zijn er een hoop hulpmiddelen. Zogenoemde BI-tools, die jou en jouw onderneming verder kunnen helpen naar meer overzicht, controle en uiteindelijk meer groei. Wij kunnen je adviseren over de tools die je het beste kan inzetten voor jouw organisatie. Vervolgens kunnen we je helpen met de implementatie en inrichting van de diverse tools. Als alles staat, begint het pas: het datagedreven werken écht implementeren in je organisatie. Ook daar kunnen we je bij helpen.

BI-tools voor jouw organisatie

Power BI

Power BI is een handige softwaretool, waarin de diverse software die je voor jouw organisatie inzet samenkomt. Denk bijvoorbeeld aan boekhoudpakketten, urenadministratie en salarispakketten.

TimeXtender

TimeXtender is een gebruiksvriendelijk datamanagementplatform waarmee je jouw data kan verzamelen op één overzichtelijke plek. De tool is makkelijk te bedienen en te onderhouden door het drag and drop systeem.

Koppeling Power BI en TimeXtender

Om helemaal van de voordelen van BI-tools te profiteren, kan je Power BI en TimeXtender aan elkaar koppelen. Alle code en data dat door TimeXtender worden verzameld, wordt dan automatisch zichtbaar in Power BI. Zo heb je altijd en overal inzicht in jouw data.

Wij helpen jou bij jouw groeipad naar datagedreven werken

Waar mag je op rekenen?

Advies over de diverse BI-tools die geschikt kunnen zijn voor jouw organisatie;  

Ondersteuning bij het implementeren en koppelen van de diverse datasystemen;  

Hulp bij het opstellen van diverse BI-dashboards;  

Ondersteuning bij de implementatie van datagedreven werken; 

Een vraagbaak waar je al jouw vragen kan stellen. 

Onze klanten

Aan de slag met datagedreven werken?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!

reCAPTCHA is required.