Over ons

Driven by data

Wij zijn Adapt Analytics: experts in datagedreven werken. Ontwikkelen, vernieuwen en meerwaarde bieden: dat is wat ons drijft. Wij gaan én staan voor een kwalitatief goed product dat het leven van de gebruiker verrijkt. Met een open en creatieve blik kijken wij naar de wereld en spelen daarop in met slimme tools en kennis van de business. Kennis en tools die het leven van onze klanten gemakkelijker maken. Maar slechts leveren, daar blijft het niet bij. We helpen, staan bij, leggen uit, delen kennis en gaan te allen tijde voor maatwerk. Alles voor die verrijking. Dat is wat ons drijft.

Ons doel

Het leven van de ondernemer gemakkelijker en inzichtelijker maken. Met onze producten heeft de ondernemer niet alleen inzicht in data, maar ook een gevoel van controle en rust waar hij of zij direct vervolgstappen aan kan koppelen. Een nieuwe koers varen? Doorgaan zoals het nu gaat? Kosten besparen? Nieuwe stappen kunnen voortaan doordachter en met meer vertrouwen gezet worden. Zo bieden wij meerwaarde aan het leven van de ondernemer. Emotionele meerwaarde. 

Met een ambitieus doel en de neuzen dezelfde kant op werken we met een gedreven team aan de wereld van morgen. Op weg naar datagedreven werken. Driven by data! 

Onze garanties

Wij blijven ons ontwikkelen en blijven voorlopen op de toekomst.

Je kan op ieder niveau instappen. Wij helpen je op de manier die jij nodig hebt.

We denken altijd met je mee. In wat voor situatie dan ook.

Met diverse producten is er altijd iets dat bij jou past.

Jouw data is veilig bij ons. Daar mag je op rekenen.  

Wat anderen zeggen…

Ik wilde al langere tijd meer inzicht in mijn data. Op een begeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer en wist ik dat er iets moest veranderen. Met de hulp van Adapt Analytics heb ik nu overzicht, controle en structuur.”

– Martin.

Onze klanten

Aan de slag met datagedreven werken?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!

thumbnail_image004

Clemens Huis in ’t Veld

Directeur van
Adapt Analytics

reCAPTCHA is required.