Oplossingen

 Aan de slag

met datagedreven

werken

Wil je met jouw onderneming stappen gaan zetten richting een bedrijf dat volledig op data draait? Goed idee! Zo heb je namelijk beter inzicht in hoe jouw organisatie er daadwerkelijk voor staat, kan je betere keuzes maken en heb je een helderder inzicht in de toekomst voor jouw bedrijf. Wat nog wel moet gebeuren, is de te nemen stappen daadwerkelijk implementeren en je collega’s meekrijgen. Wij helpen je graag bij het zetten van deze stappen. 

Onze oplossingen

Metrics & KPI’s

Veelal worden bedrijfsdoelstellingen uitgedrukt in KPI’s. Maar hoe meet je nou in hoeverre je op koers loopt om deze KPI’s te behalen? Met data en dashboarding heb je altijd realtime inzicht in hoe jouw onderneming ervoor staat ten opzichte van de KPI’s.

The Game

Als je met datagedreven werken aan de slag gaat, dien je je team mee te krijgen. The Game is een uitstekende manier om je team kennis te laten met, en over data te enthousiasmeren. Laagdrempelig, informatief en met een heus teamgevoel.

Workshops

Wat data precies voor je organisatie kan doen, is voor werknemers en ondernemers vaak nog lastig te begrijpen. Een lezing of een workshop kan dan uitkomst bieden. Met informatie, inzicht en praktische tips heeft men vaak zin om direct aan de slag te gaan.

BI-dashboards

Met een BI-dashboard heb je altijd inzicht in hoe jouw organisatie ervoor staat. Alle data uit de diverse systemen wordt dan samengevat in één overzichtelijk geheel. Zo weet je altijd actueel hoe jouw bedrijf presteert ten opzichte van bijvoorbeeld KPI’s.

Waar mag je op rekenen?

Advies over datagedreven werken voor jouw organisatie;  
Ondersteuning bij het implementeren en koppelen van de diverse datasystemen;  
Hulp bij het opstellen en interpreteren van data en datavisuals;  
Ondersteuning bij de implementatie van datagedreven werken; 
Advies voor het meekrijgen van jouw collega’s; 
Een vraagbaak waar je al jouw vragen kan stellen. 

Onze klanten

Aan de slag met datagedreven werken?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!

Frans Melenhorst

Managing Director

Ja, vertel mij meer over datagedreven werken

reCAPTCHA is required.