Waardevolle inzichten

op maat

Custom Dashboards

De manier waarop wij gebruik maken van data bepaalt de waarde die data heeft voor het nemen van beslissingen. Het ontbreken van benodigde informatie of data die niet up-to-date is vertraagt de productiviteit en vermindert de flexibiliteit van een organisatie.  Onze Custom Dashboards zijn specifiek ontworpen voor organisaties om hen door visualisaties inzicht te geven in hun data en hen exact te tonen waar de behoefte ligt, wanneer het maar nodig is. Afstand nemen tot Excel tabellen of gestandaardiseerde dashboards lost te vele bekende uitdagingen op.

Hoe kunnen Custom Dashboards jouw organisatie helpen

Inzicht op maat

Onze analisten werken samen met jou aan het ontwerp, zodat het dashboard past bij de specifieke behoeften van jouw organisatie. Zo creëren we een passend dashboard dat jou informeert over de organisatieprocessen, prestaties en andere meetwaarden. We kiezen een layout die het beste past bij de informatie. Dit bespaart tijd en middelen, omdat je niet door irrelevante gegevens hoeft te zoeken naar de relevante informatie en niet met een one-size-fits-all oplossing hoeft te werken.

Combineer meerdere databronnen

Inzicht hebben in één databron tegelijk geeft je geen totaalbeeld van waar jouw organisatie staat en draagt niet bij aan de besluitvorming. Onze Custom Dashboards, op basis van het Modern Dataplatform, geven inzicht in alle databronnen binnen jouw organisatie, zodat je een compleet inzicht krijgt van de huidige stand van zaken.  

 

Verbeterde betrouwbaarheid

Custom Dashboards, in combinatie met een robuust Data Framework, zijn gemaakt om jou te voorzien van accurate en up-to-date informatie gebaseerd op betrouwbare data.  Dit helpt jou om je te focussen op de volgende stappen in plaats van je bezig te houden om een juist beeld te krijgen van jouw organisatie.

Verhoogde bruikbaarheid & flexibiliteit

Onze Custom Dashboards zijn ontworpen om te zorgen dat jij jouw organisatievragen kan beantwoorden. Wij streven altijd naar een hoge adoptiegraad en we werken samen met jou om de bruikbaarheid en de waarde die je uit jouw dashboard haalt te maximaliseren. Dit geeft jouw organisatie de inzichten die ze nodig heeft en het biedt flexibiliteit bij het maken van complexe data analyses.

Grote schaalbaarheid

Onze Custom Dashboards zijn ontworpen om mee te kunnen schalen met de groei en veranderende wensen van jouw organisatie.  Dit betekent dat ze eenvoudig uit te breiden zijn met bijvoorbeeld nieuwe databronnen of meetwaarden die nodig zijn wanneer jouw organisatie zich blijft ontwikkelen. Hierdoor groeien de dashboards mee met de ontwikkelingen van jouw organisatie.  Als jouw datapartner stopt ons werk niet na de initiële oplevering maar blijven wij met je meedenken.

Hoe wij organisaties ondersteunen

Onze ervaren BI Consultants en Business Analisten ondersteunen jou bij het identificeren van de juiste inzichten die aansluiten bij jouw organisatie.

Wij beschikken over uitstekende front-end developers die interactieve dashboards maken, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Veel verschillende kennis van het visualiseren van prestaties, complexe processen of ondersteuning bij het vertalen van data uit de bronnen naar business definities die passen bij jou organisatie.

Het gebruik van best practices en quick starts, zodat we snel waarde kunnen leveren.

Onze Custom Dashboards zijn ontworpen om jouw organisatie op lange termijn flexibiliteit, nauwkeurigheid en schaalbaarheid te bieden die jij nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen in een dynamisch werkveld. Bij Adapt Analytics weten wij hoe cruciaal dagelijkse inzichten zijn en hoe belangrijk het is dat ze deel uitmaken van een datastrategie die is afgestemd op jouw unieke behoeften. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze datastrategiediensten en hoe we jou kunnen helpen de volgende stap in jouw datareis te zetten.

Onze klanten

Aan de slag met Custom Dashboards?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!

thumbnail_image004

Jay Schipper

Accountmanager

reCAPTCHA is required.