Solutions & Services

Samen op weg naar een

datagedreven toekomst

Kies je er als ondernemer voor om de stap te zetten naar datagedreven werken, dan kan je rekenen op een mooie toekomst voor jouw onderneming. Als je het goed inricht, dan zal data immers voor jou gaan werken.  Je krijgt realtime inzichten in verschillende activiteiten in jouw onderneming, zoals het voorraadbeheer, marketingactiviteiten en financiële cijfers, maar ook zal je beter beslissingen kunnen gaan nemen op basis van data. De blik op de toekomst wordt daarmee een stuk zekerder. Wij kunnen je helpen bij de weg naar datagedreven werken voor jouw onderneming. 

Onze dienstverlening

Agile Datastrategie

In de ogen van Adapt Analytics begint een data strategie klein. Aan de hand van een agile datastrategie wordt het in stappen duidelijk welke kant jouw organisatie op wil, in tegenstelling tot een groot plan dat moeilijk te realiseren is.

Custom Dashboards

Zonder techniek, geen data. Samen met jou besluiten we welke software interessant is voor jouw organisatie, zodat data voor jou gaat werken. Van BI-oplossingen tot Timextender, wij implementeren het.

Data Framework

Wanneer je datagedreven gaat werken, gaat dat gevolgen hebben voor je personeel en de werkwijze. Daar komt databeheer en datamanagement bij kijken. We zetten samen de juiste stappen.

Datagedreven Werken

Wanneer je weet hoe je data in je organisatie kan gebruiken, ervaar je een gevoel van overzicht, rust en controle.  Zo kan je bijvoorbeeld voorspellingen doen voor de toekomst op basis van de data.

Interim

Veel ondernemers willen de stap zetten naar datagedreven werken, maar realiseren zich dat dit nog een hele klus is om goed te implementeren. Detachering kan dan uitkomst bieden.  Onze professionals kunnen daarbij helpen.

Modern Dataplatform

Data verzamelen is een ding, er de juiste conclusies uit trekken een ander. Wij helpen je om overzicht te scheppen en inzicht te krijgen. Van chaos naar rust en overzicht.

Waar mag je op rekenen?

Advies over datagedreven werken voor jouw organisatie;

Ondersteuning bij het implementeren en koppelen van de diverse datasystemen;  

Hulp bij het opstellen en interpreteren van data en datavisuals;  

Ondersteuning bij de implementatie van datagedreven werken; 

Een vraagbaak waar je al jouw vragen kan stellen. 

Onze klanten

Aan de slag met datagedreven werken?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!

thumbnail_image004

Clemens Huis in ’t Veld

Directeur van
Adapt Analytics

Ja, vertel mij meer over datagedreven werken

reCAPTCHA is required.