Combineer meer in één

flexibel dataplatform

TimeXtender

Als je aan de slag wil met datagedreven werken, ontstaat de behoefte aan een datawarehouse. Vaak is de implementatie hiervan tijdrovend en ingewikkeld. Ook bewerkingen doorvoeren op een later moment is vaak niet erg gebruiksvriendelijk. TimeXtender brengt daar verandering in. Dit datamanagementplatform is gebaseerd op Microsoft Data Platform en is erg gebruiksvriendelijk, flexibel en bovendien volledig.  

Over TimeXtender

Wat is TimeXtender?

TimeXtender is een datamanagementplatform die jou helpt om het inwinnen, modelleren en beheren van data makkelijker te maken. Dit gehele proces wordt namelijk door TimeXtender geautomatiseerd, wat niet alleen tijdwinst maar ook gemak oplevert. Je hoeft namelijk geen regel code te schrijven! 

Waarom TimeXtender?

De implementatie van een datawarehouse kost vaak veel tijd en geld. Bovendien heb je veel kennis van data en code nodig om daadwerkelijk wat met de data te kunnen. TimeXtender maakt dit overbodig. Dit datamanagementplatform zorgt er namelijk voor dat documentatie van data automatisch gegenereerd wordt. Dit bespaart tijd, geld en voorkomt dat je veel kennis van code nodig hebt.      

De voordelen van TimeXtender

Verzameling en indexactie van data op één centrale plek;   

Verbinding mogelijk met vrijwel iedere bron;  

Drag and drop interface, zodat het voor iedereen gebruiksvriendelijk is;  

Eenvoudige configuratie;  

Makkelijk te bedienen en te onderhouden;  

Inzetbaar voor de gehele organisatie.   

Dit maakt TimeXtender een modern, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig platform waar je met jouw organisatie de vruchten van kan plukken. Wij helpen je graag bij de implementatie en het beheer hiervan.   

Zó implementeren wij TimeXtender voor jou 

Wil je aan de slag met TimeXtender? Goed idee! Het zal je helpen om steeds meer de vruchten te plukken van data, zonder dat je kennis hoeft te hebben van code en ruwe data. Dat doet TimeXtender voor je. Als wij TimeXtender voor je implementeren, zullen wij het platform koppelen aan jouw huidige systemen, zullen we alles inrichten en afstemmen op jouw wensen en behoeften. We leren je hoe alles werkt zodat je in no time aan de slag kan met TimeXtender, en zelf de voordelen kan gaan ervaren.  

Meld je aan voor een workshop 

Neem contact met ons op

Onze klanten

Aan de slag met TimeXtender?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!

thumbnail_image004

Clemens Huis in ’t Veld

Directeur van
Adapt Analytics

reCAPTCHA is required.