Volg een workshop

met je team en leer over datagedreven werken!

Workshops

Voor veel ondernemers en werknemers is datagedreven werken en datagestuurd werken nog een ver-van-het-bed-show. Ze kennen het wel en zien er vaak ook wel de voordelen van in, maar het daadwerkelijk toepassen ligt vaak nog ver af van hun belevingswereld. Misschien is dat bij jouw organisatie ook zo. Een lezing of een workshop kan dan meer gevoel geven bij wat data daadwerkelijk kan betekenen en kan praktische tips geven hoe je dit in je organisatie kan gaan implementeren. Vaak ontstaat er bij een team collega’s zelfs een heus enthousiasme om er direct mee aan de slag te gaan! Wil jij dit ook?  

Onze workshops

Data Strategy workshop

Benieuwd hoe een scherpe datastrategie eruit ziet, hoe je er een opstelt en hoe je deze laat aansluiten met de (data)ambities van jouw organisatie? In onze Data Strategy Workshop leren we jou en jouw team alles wat je moet weten over een succesvolle datastrategie. Vol met praktische handvatten zodat je straks zelf aan de slag kan.  

TimeXtender workshop 

In onze TimeXtender workshop leren wij je alle ins en outs over TimeXtender: hét datamanagementplatform dat het openen en beheren van jouw (ruwe) data volledig automatiseert. Tijdens een workshop TimeXtender leren wij je hoe je dit platform in je organisatie kan integreren en eigen kan maken, zodat je leert hoe data voor jou kan werken.  

Power BI workshop

Van ruwe data interactieve dashboards bouwen: dat kan met de Business Intelligende tool Power BI. Zo gaat je data leven en zal het je daadwerkelijk helpen om data in te zetten in de praktijk. In onze Power BI workshop leren we jou over de werking van Power BI en de inzet hiervan voor jouw organisatie. Zo kan je daadwerkelijk de vruchten gaan plukken van jouw data.

Wat mag je verwachten?

Een workshop afgestemd op de wensen, de behoeften en het niveau van jouw organisatie 

Geeft jou en het team verfrissende informatie en praktische tips over datagedreven werken 

Geschikt voor het gehele team 

Ruimte voor al jouw vragen 

Wat anderen zeggen…

Met de workshop hebben wij op een verfrissende manier meer geleerd over datasturing. Het hele team werd enthousiast en begon na afloop gelijk dingen te implementeren.”  

– Gerard. 

Onze klanten

Aan de slag met datagedreven werken?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!

thumbnail_image004

Clemens Huis in ’t Veld

Directeur van
Adapt Analytics

reCAPTCHA is required.