Laat ons voor

je werken

Interim

De interim tak is waar het voor Adapt Analytics in 2016 begon. Adapt Analytics zag een kans in de markt, namelijk hoge kwaliteit consultants leveren die écht waarde toevoegen. De consultants van Adapt Analytics voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm en hebben naast een hoog IQ, ook een hoog EQ (Emotional quotient).

Het hoge IQ en EQ zorgt voor een unieke combinatie. De consultants van Adapt Analytics denken altijd een stap vooruit. Wat voor impact heeft een bepaalde verandering op een organisatie? Onze consultants hebben elk een eigen specialisme en daarnaast zijn al onze consultants makkelijk in de omgang door hun hoge EQ. 

Leven lang leren

Leven lang leren is een van de kernwaardes van Adapt Analytics. Jaarlijks wordt er een ruim opleidingsbudget beschikbaar gesteld voor elke consultants. Dit wordt jaarlijks dan ook volledig gebruikt, dit omdat onze consultants hun persoonlijke ontwikkeling leuk (en belangrijk!) vinden. Hiernaast wordt er tijd beschikbaar gesteld vanuit Adapt Analytics voor zelfontwikkeling. Door een leven lang leren zijn onze consultants altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en certificeringen. 

Specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in data, analytics, business & Scrum. De consultants van Adapt Analytics hebben binnen een (of meer van) deze onderwerpen meerdere jaren ervaring. Deze ervaring in combinatie met het hoge EQ zorgen ervoor dat onze consultants binnen no-time van toegevoegde waarde zijn in jouw organisatie.

Voordelen interim

Onze consultants zijn gespecialiseerd op hun eigen gebied. Deze specialistische kennis wordt door onze consultants overgedragen aan jouw organisatie.
Onze interim specialisten zijn op korte termijn beschikbaar en kunnen snel worden ingezet.
Het inhuren van een consultant van Adapt Analytics is over het algemeen goedkoper dan een fulltime werknemer in dienst nemen.
Een interim specialist van Adapt Analytics is objectief en kijkt met een frisse blik naar jouw organisatie vanaf buitenaf.

Onze klanten

Aan de slag met datagedreven werken?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!

thumbnail_image004

Clemens Huis in ’t Veld

Directeur van
Adapt Analytics

reCAPTCHA is required.