Stage: HR & Employer Branding

Adapt Analytics | Zeist | Stage | 24-32 uur

Ben jij op zoek naar een stage in de richting van HR en Employer Branding? Dit is je kans! Bij Adapt zoeken we een nieuwe stagiair(e).

Wat ga je doen?

Als HR & employer branding-stagiair(e) ben je onderdeel van ons intern kernteam. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de werving en selectie van professionals voor onze labels Innovatie, Analytics en Clear Denk hierbij onder andere aan cv- selectie, het voeren van eerste kennismakingsgesprekken en de coördinatie van contacten;
Je bent (mede-)verantwoordelijk voor het opzetten, voorbereiden, coördineren en de nazorg van recruitment activiteiten;
Je krijgt alle vrijheid om je creativiteit en commercialiteit te botvieren op onze werving en employer branding. Denk aan het creëren van content voor de website (zoals blogs & interviews) en onze social mediakanalen;
Naast het “vaste pakket” van werkzaamheden is er ook veel ruimte om zelf projecten op te pakken of bij bestaande projecten aan te haken. Collega’s dragen bij aan projecten binnen diversiteit & inclusie of duurzaamheid maar ook het behouden van de verbinding tussen collega’s. Daarnaast is het altijd een dikke pre als jij echt een commerciële drive hebt.

Wat bieden wij jou?

Je werkt in een jonge, visie-gedreven organisatie met veel energie, creatiekracht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er is een teamgevoel en je bent onderdeel van het Adapt kernteam met wekelijkse stand-ups en periodieke strategie sessies. Daarnaast krijg ook jij, net zoals onze professionals en kernteam leden, de kans om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. We bieden een fijne plek, zowel offline als online. Een mooi kantoor in Zeist aan het Broederplein. Er is ook een vergoeding en er zijn interessante bonussen voor het binnenhalen van nieuwe professionals.

Wat verwachten we van jou?

Als stagiair ben je direct één van de gezichten van Adapt voor onze potentiële professionals. Daarom geloven we dat het belangrijk is dat je het volgende in huis hebt:
Je bent creatief en je krijgt energie van het bedenken van nieuwe ideeën op het gebied van recruitment;
Je weet van aanpakken: je bent iemand die denkt in kansen en oplossingen en bent stressbestendig;
Je bent sensitief en mensgericht;
Je hebt de capaciteit om doelgericht te plannen en organiseren. Je krijgt energie van het uitwerken van nieuwe plannen;
Je vindt het leuk om content te creëren voor onze verschillende onlinekanalen en kan hierbij outside-the-box denken;

En ook niet onbelangrijk

Je bent bezig met een HBO/WO Bachelor- of Masterstudie;
Je bent circa vijf maanden beschikbaar voor 24 tot 32 uur in de week;
Je ontvangt een stagevergoeding tussen de €450 en €600 per maand;
Heb je een andere achtergrond, ben je op zoek naar een andere constructie of heb je vragen? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Solliciteren? Leuk! Stuur je CV en een korte motivatie naar niels@adapt.nl en clemens@adapt.nl en wie weet tot snel! Wil je meer weten? Ook dan mag je natuurlijk eerst ook contact met Niels (06-43379724) of Clemens (06-50643917).

Wie weet ben jij onze volgende stagiair(e)!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

We ontmoeten je graag! Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!
thumbnail_image004

Clemens Huis in ’t Veld

Directeur van
Adapt Analytics

Solliciteer hier!

reCAPTCHA is required.