Samen de kansen van

datagedreven werken voor jouw

organisatie ontdekken

Quickscan

In deze digitale tijd krijgen we steeds meer toegang tot data. Dit brengt ongekende kansen met zich mee. Voor grote organisatie, maar zeker ook voor kleine(re). Hoe goed je als organisatie in staat bent om deze kansen te benutten, hangt af van hoe data binnen het bedrijf gebruikt wordt. Hoe meer een organisatie haar keuzes kan laten leiden door data in plaats van intuïtie, hoe hoger het niveau van “data volwassenheid”. Met de Quickscan van Adapt Analytics heb je direct inzicht in de mate van volwassenheid van jouw organisatie en de te nemen vervolgstappen om een hoger niveau te bereiken.

Over de Quickscan

Met de Quickscan heb je snel inzicht in de datagedrevenheid binnen jouw organisatie. Daarbij wordt gekeken naar mens, techniek en proces. Wat mag je verwachten?

Inzicht in waar je nu staat op het gebied van data

Concrete vervolgstappen die je kan ondernemen om een hoger niveau te bereiken

We houden rekening met input vanuit verschillende disciplines

Tips en tricks voor het creëren van een breed draagvlak binnen de organisatie om meer datagedreven te gaan werken

Na afloop weet je beter waar je staat als organisatie op het gebied van datagedreven werken en welke vervolgstappen je daarbij kan zetten.

Uiteraard kunnen wij je daarbij helpen. Zowel qua techniek, met de implementatie van data warehouse en dashboards, als bij het betrekken van de organisatie met onze Game.

Wat komt er aan bod?

Met de Quickscan kijken we naar drie cruciale thema’s binnen de organisatie: mens, techniek en proces. Zo kijken we vanuit het menselijke aspect naar besluitvorming, de visie op data, meetbare KPI’s en de vaardigheden van het personeel. Zij moeten het immers gaan doen. Vanuit techniek kijken we naar de voorzieningen voor data binnen jouw organisatie. Denk aan rapportagevoorzieningen, beschikbaarheid van informatie, koppeling van databronnen, de IT-infrastructuur en data security. Vanuit het proces kijken we naar de digitale processen die jullie hebben, de data kwaliteit van de systemen, de definities en de levering en het verkrijgen van inzichten.

Wat anderen zeggen…

“De Quickscan is overzichtelijk, verhelderend en bovendien praktisch. Ik weet precies wat er moet gebeuren om meer datagedreven te kunnen gaan werken.”

Herman

“Enorm fijn dat we op deze manier stap voor stap in de wereld van data kunnen stappen. Wij hebben eerst de Quickscan laten doen, hebben toen stappen ondernomen en zijn vervolgens om mensen mee te krijgen met de Game aan de slag gegaan. Adapt Analytics denkt heel goed met ons mee!”

Frederique

Praktische informatie

Geschikt voor ieder type organisatie

Vooraf dienen alle betrokkenen een enquete in te vullen

De Quickscan wordt uitgevoerd in één dag

De uitkomsten worden door ons gepresenteerd

Direct inzicht in vervolgstappen

Investering: € 950,- excl. btw.

Onze klanten

Aan de slag met datagedreven werken?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!

Frans Melenhorst

Managing Director

Ja, ik wil een Quickscan

reCAPTCHA is required.