Een goede BI omgeving is stabiel en wordt omarmd door degenen voor wie het bedoeld is. Het geeft de mogelijkheid om op basis van betrouwbare data plannen en keuzes te maken die leiden tot betere bedrijfsresultaten. Het hebben van overzicht en inzicht is echter cruciaal. Daarvoor ontwikkelen wij dashboards in onder andere Power BI.

Iedere organisatie is uniek, en daarom is het ontwikkelen van een passend dashboard altijd tot op zekere hoogte maatwerk. Off-the-shelf hebben we wel setups klaar staan waarmee we snel tot resultaat komen.

Zo kunnen wij binnen 2 weken een eerste KPI dashboard opleveren. Dit maken wij met Power BI. Dit Power Bi dashboard verfijnen we vervolgens samen met u. Zo zit uw organisatie snel bovenop die informatie waar het echt om gaat!

Category-Business-Intelligence

Gerelateerde artikelen

Met inzicht meer winst uit je webshop: vier tips

Inzicht is de sleutel naar een winstgevende business. Tessa geeft vier tips hoe je met inzicht meer winst kunt halen uit je webshop.

lees meer

Wat is een Data Engineer en heb ik er één nodig? – Deel 2

Wat is een Data Engineer en heb ik er één nodig? In deel 2 van deze blogserie neem ik je mee naar het werkveld van een Streaming Data Engineer.

lees meer

Wat is een Data Engineer en heb ik er één nodig? – Deel 1

Vandaag de dag speelt de Data Engineer een belangrijke rol. In deel 1 van deze blogserie neemt Thomas je mee naar het werkveld van een Data Engineer.

lees meer

Data Science in de praktijk: begin een Airbnb in IJburg

Er is zoveel te vinden in de data die beschikbaar is. Vaak toch eerst even opschonen. Dan kom je ook al pareltjes tegen.

lees meer

Deel 3 | Python op Azure | Docker container in Azure

Docker container in Azure: stap voor stap guide.

lees meer

Deel 2 | Python op Azure | Pythonscript in een Docker container

Hoe plaats je Pythonscript in een Docker container? Een stap-voor-stap beschrijving.

lees meer

Als Product Owner moet je niet teveel vertrouwen op de kennis van de business

Als Product Owner moet je communiceren met verschillende mensen. Het is een kunst om te achterhalen wat de business precies wil. Lees hier verder hoe.

lees meer

Deel 1 | Python op Azure | Log naar tekstbestand in File Storage

Als een container in Azure afgesloten is, bestaat hij niet meer. De log moet dus weggeschreven worden buiten de container. Hoe doe je dat?

lees meer

Analytics voor bedrijven met WooCommerce

Er zitten belangrijke inzichten verborgen in de data van je (ecommerce) bedrijf. Maar hoe kom je tot inzichten waar je écht iets aan hebt? Lees meer…

lees meer

KPI dashboards in de logistiek

Hoe een logistiek KPI dashboard een logistiek bedrijf beter zicht gaf op zijn marges … en in staat stelde snel en constructief te heronderhandelen.

lees meer